Skip to content

VvE QuickScan: voor inzicht in onderhoud, duurzaamheid en toekomstbestendigheid

De VvE QuickScan geeft duidelijkheid over de staat van het onderhoud, duurzaamheid en toekomstbestendigheid van het pand zonder hiervoor een investering te hoeven doen aan kostbare onderzoeken zoals een maatwerk energieadvies of een NEN-conditiemeting. Bovendien geeft het handvatten om in een ALV duurzaam onderhoud of duurzaam renoveren van het gebouw bespreekbaar te maken.
Foto pand

De VvE QuickScan in 4 stappen

Stap 1.

Inventarisatie van alle bouwkundige en installatietechnische onderdelen waarvoor de vereniging van eigenaren verantwoordelijk is.

Stap 2.

De bouwkundige expert voert een opname op locatie uit en wijst de VvE op de actuele gebreken van het pand.

Stap 3.

Door middel van bureau-studie worden het Meerjaren Onderhoudsplan, de begroting en de akte van splitsing bestudeerd en beoordeeld.

Stap 4.

Op basis van alle informatie stellen we een samenvattend adviesrapport op. Met dit rapport krijgen de leden van de VvE zich inzicht in de financiële gezondheid, bouwkundige staat en mogelijkheden van verduurzaming voor het gebouw en de VvE.

Contact

Heeft u een vraag over de VvE QuickScan of wilt u deze aanvragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.