Skip to content

Over Green Leap

Onze missie

Green Leap’s missie is het versnellen van verduurzaming in de gestapelde bouw in Nederland.

Als oprichter van Green Leap ben ik op de hoogte van de (vaak complexe) procedures en processen binnen een VvE. Dit komt doordat ik zelf lid ben van een VvE en sinds een aantal jaar ook op vrijwillige basis als bestuurslid werkzaamheden voor de VvE uitvoer.

Een aantal jaar geleden stonden wij als VvE voor dezelfde problemen als die van vele anderen.

Namelijk een gebouw dat zijn leeftijd begon te laten zien. Lekkages, tochtklachten, steeds hogere energiekosten en als grote dooddoener niet genoeg financiële middelen in kas.

Door mijn ervaring in de verduurzaming branche heb ik toen het traject doorlopen met het inventariseren van mogelijke subsidies, financieringen en producten. Na bijna een jaar hadden we met succes een pakket gerealiseerd aan maatregelen qua financiering en subsidie en niet onbelangrijk; een positieve besluitvorming van de ALV weten te bemachtigen.

Na dit succesvolle proces ben ik mij gaan specialiseren in de begeleiding van VvE’s in dit ingewikkelde proces. De afgelopen jaren heb ik vele complexen mogen begeleiden naar een duurzame toekomst. Vanuit die ervaring zag ik steeds vaker de vraag naar onafhankelijke en onpartijdige begeleiding. Uit deze vraag is Green Leap ontstaan: pure, heldere en onafhankelijke procesbegeleiding met een frisse en moderne visie. Versnellen in verduurzaming, daar gaat het ons om.

Wij zijn van mening dat het anders kan dan dat het nu vaak gaat. Niet meer eindeloos plannen maken en uitstellen, maar samen de schouders eronder en écht sprongen maken. Dit wordt geëffectueerd door te luisteren naar de eigenaren, actief op zoek te gaan naar wat het beste is voor hun gebouw en in samenspraak met de eigenaren tot een goed doordacht plan komen. Bij dit plan worden de juiste marktpartijen gekozen voor de daadwerkelijke realisatie.

Dit maken wij mogelijk doordat onze procesbegeleiding helder, logisch en volgens afspraak verloopt. Door gebruik te maken van ervaren en gespecialiseerde bureaus voor externe documentatie, zoals bijvoorbeeld conditiemetingen en transmissie rapportages.

Wij hopen dat u na het lezen van de informatie op onze site, net zo enthousiast bent als wij!

Vrijblijvende offerte aanvragen?