Skip to content

Over duurzaam vastgoedadviesbureau Green Leap

Onze missie

Green Leap’s missie is het versnellen van verduurzaming in de gestapelde bouw in Nederland.

Wij zijn van mening dat het anders kan dan dat het nu vaak gaat. Niet meer eindeloos plannen maken en uitstellen, maar samen de schouders eronder en écht sprongen maken. Door te luisteren naar de eigenaren, door actief op zoek te gaan naar wat het beste is voor hun gebouw en in samenspraak met de eigenaren tot een goed doordacht plan te komen

Gevelonderzoek op hoogwerker

Ons verhaal

We zijn als geen ander op de hoogte van de (vaak complexe) procedures en processen binnen een VvE. Vanuit eigen ervaring stonden wij als VvE een aantal jaar geleden namelijk voor dezelfde problemen als die van vele anderen. Een gebouw dat zijn leeftijd begon te laten zien in de vorm van lekkages, tochtklachten en steeds hogere energiekosten. De grote dooddoener: er waren niet genoeg financiële middelen in kas.

Bijna een jaar later hadden we met succes een pakket gerealiseerd aan maatregelen qua financiering en subsidie. En niet onbelangrijk: een positieve besluitvorming van de ALV.

Na dit succesvolle proces zijn we ons gaan specialiseren in de begeleiding van VvE’s in dit ingewikkelde proces. De afgelopen jaren hebben we vele complexen mogen begeleiden naar een duurzame toekomst. Vanuit die ervaring zagen we steeds vaker de vraag naar onafhankelijke en onpartijdige begeleiding. Uit deze vraag is Green Leap ontstaan: pure, heldere en onafhankelijke procesbegeleiding met een frisse en moderne visie. Versnellen in verduurzaming, daar gaat het ons om.

Contact

Wilt u kennismaken om samen te kijken op welke manier we u kunnen helpen? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.